Търговски везни и везни за вътрешен контрол

DS-676SR

Везни DIGI DS-676 SR се произвеждат за максимално тегло 1,5 кг, 3 кг, 6 кг, 15кг и 30 кг. Всички търговски везни DIGI DS-676  са дву-диапазонни.
Везни DIGI DS-676 SR са компактни електронни търговски везни производство на Teraoka/SEIKO (Япония). Тези везни могат с успех да се използват на пазар, в уличната търговия, в производството, в кухните на ресторанти и навсякъде, където има нужда от претегляне при висока степен на мобилност. Лекият, но здрав пластмасов корпус обезпечава лесното пренасяне, а типа на конструкцията – куб в куб, практически не нарушава херметизацията при дъжд под 45°. Благодарение на използваната съвременна елементна база е достигнато много ниско ниво на енергопотребление – един комплект (алкални) батерии издържа повече от 1000 часа. Функцията за автоматично изключване на захранването освобождава оператора от необходимостта сам да следи за икономия ресурса на батериите.
Везни DIGI DS-676 SR са проектирани в зависимост от изискванията за ергономичност. Високо контрастен LCD-дисплей с голям размер на цифрите прави отчитането на показанията лесно даже при ярка слънчева светлина.

DS700BR
DS 700 BR
DS700EPR(RS232)
DS 700 EPR(RS232)

Везни DIGI от серията DS-700 търговска везна с компактен дизайн и 2 LCD дисплея, за работа на открито и в производствени условия.
Тип на Везната: Bench
Функции: Тариране; Ценоизчисляване на стойност; Влагозащита при дъжд под 45º;
Два интервала на претегляне;
Големи бутони с ярки надписи;
Удобен наклон на предния панел;
Дисплей: LCD, светодиоден.
Захранване: Батерии,ел.мрежа (станд. кабел)
Теглови обхват: 3/6kg, 6/15kg, 15/30kg
Точност: 1/2g, 2/5g 5/10g

DIGIDS-682HDIGI DS-682 H висяща
Приложение – за теглене на мокри продукти (рибни,месни, млечни и др.) и навсякъде, където има нужда от защита на корпуса на везната.
Конструкция – стабилна и здрава окачена конструкция – за обезпечаване на максимална точност при теглене.
Ниско енергопотребление – Благодарение на използваната съвременна елементна база. Един комплект батерии издържа повече от 1000 часа. Функцията за автоматично изключване на захранването освобождава оператора от необходимостта сам да следи за икономия ресурса на батериите.
Високо контрастен LCD-дисплей с голям размер на цифрите прави отчитането на показанията лесно даже при ярка слънчева светлина. За работа през вечерта има опционално осветление на дисплея. Осветлението може да се включва както ръчно, така и автоматично, при поставяне на продукт за теглене.
Платформа за теглене – ф.260 х h35 mm.
Ценообразуваща
Произвеждат се за максимално тегло  1,5 кг, 3 кг, 6 кг, 15кг и 30 кг.

DS-980DS-980
Чек-аут (Check out) везната DS 980 е разработена за вграждане в касовото гнездо. Нейната основна функция е: контролна – за проверка на касата на теглото на маркираният продукт; търговска – за претегляне и маркиране на претегляеми стоки направо на касата.